2012. szeptember 15., szombat

349 days left

A hétvége ezidáig nyugodtan telt, pénteken szabadgyakorlat volt, ezt most találtam ki és azt jelenti, hogy mindenki keres egy olyan gyakorlatot amiben gyenge és erősíti a szkilljeit.
Én a kiwidozást választottam (a videón a második srác csinálja a színes szalagokkal) több kevesebb sikerrel, aztán zsonglőrködtem kicsit, ebben sokat segített a Mariana, aki az utolsó 3 percben megmondta a tutit, hogy csináljam ritmusra (itt minden kezdő figyelmébe ajánlom, hogy: ván, tú, szrí, ván tú, szrí), így már 3 labdával is tudok legalább 3-4 kört:) Ha úgy gondolod ez kevés, akkor próbáld ki!!!!!!
Végül valami új, a gólyaláb. Ebben a Dziwny a mester, úgyhogy az ő segedelmével megmásíthatatlanul ráerősítettük a lábamra a 2 botot és még mielőtt visszakozhattam volna, felrántott a hangfaltoronyról és én elindultam. Azt az utasítást kaptam, hogy nyugodjak meg, az egyetlen dolog amire figyelni kell hogy soha ne álljak meg, még akkor sem ha állok, de ez engem inkább pánikra ösztönzött minthogy nyugalomra, úgyhogy az első néhány lépést a Dziwny kezének bőrébe ágyazódva tettem meg.
Mikor ezzel is végeztünk, eljött a heti összegzés ideje és (nem csodálkozom, de) mindenkitől pozitív visszajelzést kaptam. A Mariana azt mondta, hogy nálam gyorsabban még senki se tanult és büszke rám, a Dziwny meg közölte, hogy aki azt merte állítani rólam hogy nincsen egyensúlyérzékem és ügyetlen vagyok az nézze meg hogyan gólyalábazok és zsonglőrködöm egyszerre:) Ezt persze nem kell megnézni mert eléggé katasztrofális, de azért király vagyok! Délután a Thorunn megkért, hogy segítsek neki a hétfői YouthGroup előkészületeiben, ezáltal 5 órán keresztül sütöttem 4 répatortát, amiből egybe a Dorota úgy belekontárkodott, hogy ehetetlen lett, úgyhogy ma csinálhatok egy újat. Este átsétáltunk a Merete fiához, mert a Mariana kölcsönkért tőle egy Delay pedált, hogy hangokból állítson össze zenét. A házuk az nagyon cuki, tele van rénszarvasbőrrel meg kiwi ízű teával, aminek nincsen kiwi íze, ellenben nagyon szar. A srác szobájában kb 3 gitár áll, egy szintetizátor és egy elektromos dobszerkó, ránézésre többe kerül, mint az egész ház és még csak 17 éves a gyerek. Nehéz lehet úgy megkapni mindent, hogy közben értelmes ember maradj.
Hármójuk kivételével mindenki Spanyolországban van az Anja és a Christian esküvőjén, és mivel nincs nagyon feladat, szombaton reggel bementünk Tønsbergbe. Meleg ruha vásárláshoz megkaptam a legfontosabb kritériumot: 100% Merino Wool! Ennek jegyében vettem egy kötött pulcsit, kötött zoknikat, ciklámen aláöltözetet, új SIM kártyát, egy norvég értelmező kéziszótárt és brokkolit. Este a Dziwny sütött ribizlis pitét, ami nagyon finom volt és megnéztem a "Hogyan lopjunk felhőkarcolót", ami meg egy szar.

1 megjegyzés:

  1. hat igen... nekem pl. olyan gondom van,hogy nem tudom,mit vegyek a gyerekeknek,mert mar mindenuk megvan!!! egy szulinap ugy nez ki,hogy kiberelnek valami hiper-szuper helyet,es oda hivnak meg mindenkit,es hat kb. annyi ajandekot kapnak,hogy megtelik veluk a szobajuk. nem nagyon tudjak elkepzelni,hogy milyen az,ha valakinek nincs meg mindene - neadjisten meg arra is figyelnie kell,hogy mennyiert vesz elelmiszert. stb...

    VálaszTörlés