2012. szeptember 11., kedd

Még mindig 354 days left

Na délután a Mariana elvitt minket, az Aaron-t (amerikai) és engem, Tønsbergbe vásárolni és vettem Fanta Exoticot!!! Ami a kedvencem volt régen, de már nem gyártják, rossz nyelvek szerint betiltották mert mérgező volt, nem hiába imádom! Ezenkívül találtam szalámit (HÚS) meg vajat egész olcsón, de zsepiből volt kb 2 fajta, ezek után nem kétlem hogy a norvégok inkább szívják az orrukat mintsem fújják. Vettem egy csomó zöldséget levesnek, kukoricát főtt kukoricának, úgyhogy ezeket fogom enni minden helyett. A blokkokat meg szigorúan elrakom, hogy tudjam mire vertem el a világ összes pénzét.
A vásárlás után elmentünk egy nagyon szép partszakaszhoz, tettem is fel fényképet, mert megígértem. Annyit csináltam, hogy a Mariana azt mondta, vennem kéne egy profi gépet, hogy az anya biztosan elégedett legyen.
Fura, hogy itt a harmat nem reggeli, hanem délutáni, a nap erősebben süt télen, mint nálunk nyáron, a pázsit a háztetőkön van és mindenki gazdag mégis sír a szájuk. Nyilván egy éhező afrikai ugyanezt gondolja rólam, de ezek tényleg marhára el vannak kapatva.
Láttam naplementét, megkóstoltam a tengert (ami SÓS!), segítséget kértem egy norvég eladótól, gyönyörködtem a harmatcseppes lóheretengerben és élveztem a 10 fokos hőmérséklet különbséget árnyékos és napos útszakasz között.
Szóval a nap termékenyen telt, és ez az a szó amit sehogy se tudtam elmagyarázni angolul, de most megmondta nekem a gúgül és még mindig nem tudom, de az volt! Holnap énekóra. Felveszem a hangokat magnóra és eladom egy pornófilmhez.

3 megjegyzés:

  1. Jók a képek, és elégedett vagyok Kincső:)
    A filmszakmának egy érdekes része a szinkronizálás:)

    VálaszTörlés
  2. nekem meg az irasok tetszenek a legjobban. a gyermeki, oszinte racsodalkozas dolgokra, amik pl. nekem mar termeszetesnek tunnek. mintha egy gyermek elso utazasarol szolna:)
    a gazdagsag, az emberek, kulturak, szokasok kozti kulonbsegek... hogy nekem mar miota ez a termeszetes, aztan lehet, hogy megsem, vagy magyarorszagon nem. jo olvasni, elgondolkodtato.
    a salata, meg a legtobb cucc, amit esznek, nagyon egeszseges. probald meg ravenni magad, es szep lassan hozza fogsz szokni (bar akkor meg a magyar kajak fognak tul sosnak, zsirosnak tunni):D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Várom, hogy mikor sikerül bemagyarázni a húgodnak, hogy a pörkölt meg a sült csirkecomb ropogós bőre káros:)

      Törlés