2012. november 27., kedd

még mindig 276 days left

Ma beöltöztetett a Lucy bohócnak. Kaptam hatalmas feneket meg melleket, egy piros orrot meg néhány feladatot. Többek között egy mérőszalaggal kellett felmérnem a terepet, azt mondta a Lucy, az a legnagyobb ajándék egy bohócnak, ha valami rosszul sül el, ennek megfelelően az első mozdulattal elvágtam a kezemet a mérőszalaggal, úgyhogy asszem ráéreztem. Aztán végigmentünk a jeleneteken, a lényeg hogy kettőnk közül ő a főnök én meg a buta... micsoda véletlen:) Mivel meg vagyok győződve róla, hogy a csoportos táncok nekem nem mennek, örömmel nyugtáztam hogy nem fogunk bennük részt venni, a mi feladatunk lesz kifigurázni a mozdulatokat és direkt elbénázni. Tökéletes.
Délután felkerekedtünk a két kisbusszal és elhoztuk a pár percre lévő raktárból a nagyobb kellékeket az előadáshoz. Legnagyobb meglepetésemre azokat a cuccokat amiket szeptemberben még segítséggel se bírtam megmozdítani, most tökegyedül cipeltem juhúúúú!!!! Erős vagyok! Kipróbáltam az új hótaposó cipőmet meg a síanorákomat, amiben úgy nézek ki mint a nagymamám, és tök meleg volt! Ja, mert leesett a hó. Megint, és remélhetőleg már így is marad mert az azt jelenti hogy még szebb lesz az előadás.
A héten dzsemmeltünk az Anja-val, a Maku-val meg a Petterrel (aki ugyancsak YouthGroup-os). Úgy indult hogy ők hárman összeültek zenélni, a Petter gitározott, a Maku dobolt, az Anja meg énekelt, én meg néztem. Aztán játszottam nekik zongorán egy kis Someone Like You-t, a végén meg már az Anja is dobolt én meg énekeltem, vagyis improvizáltam valami lálát. A Maria azt mondta, hallotta a varrószobából és neki az összes Stellás énekórát beleértve ez a "szám" tetszett a legjobban (nem csodálom).
Holnap megint fellépünk az AngelQuire-rel, aztán YouthGroup. Szombaton meg vasárnap előadás, aztán remélhetőleg lesz egy olyan napom amikor kiheverhetem a megpróbáltatásokat.

3 megjegyzés:

  1. hejjjj choir teeeeeeee! teli kepek lesznek majd??

    VálaszTörlés
  2. Erről jut eszembe, ígértél képet arról az erdei tóról Anja háza mellett, meg Trollvann kapcsán is említettél valami szépet. Virágnak pedig fáj a foga és azért nyűgös.

    VálaszTörlés