2012. október 30., kedd

304 days left

Nem emlékszem.
A múlt hét elég húzós volt, ez se kutya, mivel szerdán (jézusom az holnap van!!!) előadás lesz és mindenki arra készül. A címe Donkey Mass, avagy Ship Of Fools. Egy templomban fogják előadni, különböző hülye jelmezekben, elmebetegeket alakítva. Ma egész nap próba volt, a templomban mínusz 3 fok van, ennek ellenére a finálé az volt, hogy a Mikkel (aki régen önkéntes volt, most visszatérő színész) anyaszült meztelenre vetkőzött egy másodperc töredéke alatt. Csak kicsit lepődtem meg, kezdek hozzászokni az efféle természetességhez, végül is, mi ebben a fura.
Tegnap megint Youth Group volt, úgy tűnik ezentúl minden hétfőn hajnalban fekszem le aludni. A Merete egyik fia tartotta az akrobatika órát, ő mondjuk nem szarozott, kézenállásból szaltóval melegítettünk be, ami nem azt jelenti, hogy mindenki.. páran (köztük én is, ha nem lenne világos) segítséggel gyakoroltuk és megpróbáltunk nem mélyebbre zuhanni a parkettánál. A capoeira szessönre sajnos megfájdult a bokám (a másik, nem az amit nyáron kibicsaklított az András és még mindig fáj), úgyhogy nem tudtam részt venni, de legalább utána jól felbasztam magam a kiwidoval, amire az Anja azt mondta, hogy született tehetség vagyok. Képzelem milyen lehet annak, aki tehetségtelen.
Na a második hónap végére kirajzolódott, hogy kiket utálok és kik idegesítenek. Ez majdnem elfér egy emberben (Mariana), de a Maria-nak is jutott. Milyen furcsa, a nevük is hasonló........
A Mariana-t azért utálom, mert okoskodó, folyton kioktat, idegesítő stílusban sztárolja magát és feltűnési viszketegsége van. Szerintem jól fel kéne pofozni, de ilyen megalázóan és akkor talán visszavenne az arcából. Na mindegy, annak ellenére hogy egyáltalán nem tartom türelmes embernek magam, egész jól viselem, talán azért mert tudom, karácsony után elhagyja ezt a környéket és egy másik országba költözik.
A Maria szimplán egy tehetetlen alak. A legelviselhetetlenebb az egészben, hogy megpróbál mindent rám hárítani. Reggel képtelen felkelni, nekem kell szólni, hogy míting van, időre sose ér be, mert leszarja hogy hányra kell menni, ha közös felelősségünk van az általában az enyém, ha nincs megcsinálva akkor mindneki rajtam kéri számon és ez egy kicsit kurvára felbosszant, úgyhogy ha lesz rá időnk már kértem időpontot a Marie-tól (aki a mentorunk) egy kis elbeszélgetésre. Azon kívül, hogy a szellemi képessége hagy némi kívánni valót maga után, a fizikuma és az akaratereje is hanyatlani látszik, ha egyáltalán volt neki olyan valaha. A Stellások közül köztudottan én vagyok a leggyengébb, a problémás szívem miatt figyelek is (egy kicsit) arra, hogy erősödjek de ne terheljem túl magam. Ez a csaj meg nem hajlandó semmit cipelni, folyton nyávog, hogy ő ezt nem tudja, gyenge, meg ez milyen nehéz, úgyhogy felvilágosítottam az előbb említettekről és hogy senki nem fogja megoldani a problémáit helyette, úgyhogy sürgősen szokjon hozzá, hogy nem a a személyes asszisztense vagyok és nem a hordárja, hanem az önkéntes partnere. Szóval ez marha idegesítő, én nem ezért jöttem ide, hogy felvigyázzak meg mások helyett dolgozzak a fene egye meg!
A jó motívum a napban az volt, hogy találkoztam egy csávóval, aki orgonísta, de olyan szinten, hogy ha szereted az egyházi zenét, ha nem, akkor is tátott szájjal bámulsz.
Holnap előadás és már nagyon várom az istenfélő öregasszonyok rosszalló megjegyzéseit, meg dermesztő sikolyait a meztelen Mikkel meg a bibliát zabáló Cristian láttán. Juhúúúúú!:)

3 megjegyzés:

  1. hat en azt gondoltam,hogy a skandinav orszagokban mar nem letezik ember,aki hinne istenben!
    ez a maria meg valami mediterran, portugaliaban pl. ha meghirdetik,hogy ekkor van talalkozo,akkor a szervezo siman ket oraval kesobb erkezik. vagy a brazil lany fel oraval lekeste a sajat szulinapi bulijat... tobbek kozott emiatt sem elek spanyolorszagban,pedig micsoda eghajlat van!

    VálaszTörlés
  2. Pedig mennyire örültél neki, hogy az árnyékod akar lenni :)))
    Csak udvariasan előreenged, ha dolgozni kell.

    VálaszTörlés
  3. Videos and Highlights - YouTube
    The best youtube channels for your next sport. If 유튜브 음원 추출 you like videos, you can also check out video.com and follow them on YouTube. We provide free, paid videos, previews,

    VálaszTörlés