2012. október 24., szerda

310 days left

Hétfőn én főztem az ebédet a csapatnak, ami kisebb sokkot váltott ki a Maria-ból, ugyanis megelégeltem, hogy (tökmindegy hány fogás van, pl. az első gulyásleves, a második meg sültkrumpli rántott hússal), ezek mindent egy tányérban összekevernek és úgy eszik, emiatt határoztam úgy, hogy egybe megfőzök nekik mindent, ezzel is időt és energiát spórolunk. Szóval összevágtam salátát, répát, csomóféle zöldséget, kinyitottam 6 különféle konzervet meg 7 fűszerkeveréket, egy csomag rizst, ezeket beledobáltam egy lábasba, felöntöttem vízzel és megfőztem levesnek. Senkinek nem volt panasza.
Ezután következett a YouthGroup, jöttek az arcok tréningelni, jól szétégettem magam a "tüzes poi/meteor"-ral (mert így hívják magyarul, megnéztem!), ez olyan mint a kiwido csak ég, video itt a Stella Polaris-ról fájörsó közben. Szóval enyhítvén a napi izgalmakat, hajnali 5-ig beszélgettünk, a Dziwny, a Dorota, egy másik lengyel srác a YouthGroup-ból meg én egy üveg bor mellett, amit ketten ittunk a Dziwny-vel, szóval nem volt semmi a kedd reggel 2 óra alvás után, másnaposan.
Kedden természetesen késtem a reggeli énekóráról vagy 10 percet. Ezért az iskolában azt hiszem figyelmeztetés jár, hát engem le se szartak, túlságosan bele voltak merülve a szájnyílás és a genitáliák kapcsolódásának teljes érzékelésébe, ami személy szerint engem mély undorral tölt el, úgyhogy igénybe vett néhány percet mire át tudtam adni magam az érzésnek.
Na éjfél van úgyhogy holnap folytatom mert NAGYON ÁLMOS VAGYOK!

1 megjegyzés:

  1. Az, hogy a fiúknak leég a micsodájuk, az egy dolog, de amikor néztem a lángoló ugrálókötelezést a hosszú szoknyában, rögtön kerestem a vödör vizet is a képen.

    VálaszTörlés