2012. december 19., szerda

253 days left

Hát nem semmi volt ez a karácsonyi buli. 2 napon keresztül foglalkoztunk az előkészületekkel, takarítottunk, díszítettünk, építettünk egy bárt, főztünk meg ilyenek. Az este úgy kezdődött, hogy a Stella előtt forraltboroztunk, vagy nem tudom mi volt az, szerintem bor, meg benne egy csomó mag meg gyümölcs. Kicsit kényelmetlen érzés volt, mert utálok idegen emberekkel bájcsevegni és csak azért mondani valamit mert most éppen az a rész van. Aztán bementünk a próbaterembe, ahol svédasztalos kaja várt minket, amit a Jacob meg az Andreas főzött. Úristen, nagyon finom volt! Itt volt a Dziwny anyukája is és készített pierogi-t, ami hússal töltött tészta, anya csinálnod kell!!!!!!! Ja, én meg sütöttem habcsókot, lekvárral töltve, ne kérdezd, nem tudom hogyan. Állítólag finom lett, én nem kóstolhattam meg a tojás miatt, mindenesetre jó illata volt, viszont a büdös életbe többé nem szenvedek ezzel a törékeny szarral.
A vacsora után zenéltünk egy kicsit az Anja-val, ami azt jelenti, hogy én voltam az előzenekara, zongoráztam kicsit, aztán hagytam érvényesülni:) Ő ukulelén játszott meg énekelt és annyira király volt, hogy ő a példaképem innentől. Egész este szabad színpad volt, csomóan zenéltek, később a diszkó számok alá doboltak meg énekeltek.
Aztán volt egy rész, amit nem értettem, valami díjat adott át a Per az Øyvind-nek, az egész éves teljesítményéért, norvégul, aztán elkezdett táncolni egy indián maszkkal az arca előtt és füstölővel a szájában. Ekkor egy pillanatra belegondoltam, hogy ő a főnököm.
5 perc múlva még inkább belopta magát a szívembe, mikor filmes és zenés cd-ket kezdett osztogatni. Én egy elég darkos kinézetű zongorásat kaptam, mondta, hogy ez tökéletes nekem és tanuljam meg az összes dalt. Igenis, uram!
A diszkó szessön annyira Stella-s volt, eleinte mindenki tartotta magát, aztán előkerültek az állati bundák, maszkok, az Øyvind rózsákkal zsonglőrözött, fel-fel bukkant néhány akrobatika elem, de az este csúcspontja számomra az volt, mikor az őrjöngés közepette a Merete elkezdett énekelni valami improvizációt, az Andreas meg kísérte harmonikán, de mindezt erre a számra. Érdemes 00:20-tól belehallgatni a refrénbe.

4 megjegyzés:

  1. Én hülye, végighallgattam:)
    Egyébként már annyi kaját kértél, hogy 2 hétig egyfolytában enni fogunk:D

    VálaszTörlés
  2. hahooo ditta vegigolvastam a blogodat es SZUPERJO amugymeg mar januar van mi van veled elsz meg?? remelem nem fagytal meg vmelyik hoban bohockodas soran! csok

    VálaszTörlés
  3. Kösziii:) Élek és számomra is érdekes, de nem fagytam meg! Máris frissítettem a blogot:) Én is csókolom

    VálaszTörlés