2012. augusztus 6., hétfő

Mindenek előtt

Ahogy az a címből is kiderült, MEGYEK NORVÉGIÁBA!
Kevesebb mint egy hónap múlva már rénszarvas húson meg lékelt tavak vizén fogok élni. Addig is elkezdem a készülődést, veszek néhány iglut meg jégeralsót, az mindig jól jöhet, főleg ha az ember lánya nem rendelkezik vérkeringéssel. Ma elraktam a legfontosabbakat: gyógyszerek, sebtapasz, Tvájlájt könyv! Logikus, hogy az első kettő életmentés céljából szükséges, ilyen éghajlaton sokkal több a veszélyes tényező, többek között ott a jég, a hideg, a jegesmedvék, a korlátozott látási viszonyok.. Egyébiránt tökéletes kombináció, ha bedepresszióznék a napsugarak nulla beesési szöge miatt, kivéve, hogy még Edvárd sem tud csillogni ilyen körülmények között, arról nem is beszélve, hogy ott az állatokban megfagyott a vér.
Megjósolható, hogy mindent itthon fogok felejteni ami fontos, később kiderül az is, hogy ezekről az anya időben tájékoztatott, nyilván, többek között az irataimat, a telefonomat, a számítógépet és az ANDRÁST!!!! Aki a barátom:) A csávóm, a pasim, a fiúm, a PÁROM és a KEDVESEM!!!:) Aki merészebb álmaim szerint szűzen fogja várni visszatérésemet, érintetlenül, egy tógába bugyolálva és szerelmes smseinket fogja rongyosra olvasni, miközben életnagyságú másomat faragja ki gumicukorból. Bár feltehetőleg inkább így fog kinézni.
Szóval nemsokára indulok az útra, ami eléggé összetett cselendzs lesz, célom lesz többek között még jobban magambaszerelmesíteni Őt, hozzászokni a még hidegebbhez és egy évig egy helyen lenni. Csak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése